Aldi

Aldi - Belgium

Bekijk de huidige folder van Aldi voor een selectie van producten die worden aangeboden tegen zeer aantrekkelijke actieprijzen. Promoties zijn doorlopend, dus mis de kans niet om de Aldi folder van deze week en de folder van volgende week te bekijken voor nieuwe kortingen, uitverkoop en promoties op uitverkoop artikelen. Blader gemakkelijk door de Aldi PDF-flyers op onze website!

Aldi - Laatste catalogi

REKLAMA
aldi - ALDI folder huidig 17.04. - 26.04. ALDI folder huidig 17.04. - 26.04. aldi - ALDI folder huidig 08.04. - 13.04. ALDI folder huidig 08.04. - 13.04. aldi - ALDI geldig vanaf 02.04.2024 ALDI geldig vanaf 02.04.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 25.03.2024 ALDI geldig vanaf 25.03.2024
REKLAMA
aldi - ALDI geldig vanaf 18.03.2024 ALDI geldig vanaf 18.03.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 11.03.2024 ALDI geldig vanaf 11.03.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 04.03.2024 ALDI geldig vanaf 04.03.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 26.02.2024 ALDI geldig vanaf 26.02.2024
REKLAMA
aldi - ALDI geldig vanaf 19.02.2024 ALDI geldig vanaf 19.02.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 12.02.2024 ALDI geldig vanaf 12.02.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 22.01.2024 ALDI geldig vanaf 22.01.2024 aldi - ALDI geldig vanaf 31.01.2024 ALDI geldig vanaf 31.01.2024
REKLAMA

Aldi

Waardevolle publicaties van ALDI                                                                                                                                                                                                  ALDI's uitgebreide collectie promotiemateriaal, met verleidelijke kortingen, prijsverlagingen en exclusieve prijs brochures, is een schat aan informatie om u op de hoogte te houden van de nieuwste aanbiedingen in zowel food- als non-food categorieën. In de brochures van ALDI vindt u altijd aanzienlijke besparingen op een breed scala aan essentiële levensmiddelen, waaronder vlees, zuivelproducten (waaronder melk, kaas, kwark, boter, margarine, yoghurt en meer), bakkerijproducten en een overvloed aan vers fruit (zoals bananen, mango's, appels en druiven) en groenten (zoals komkommers, tomaten en sla). Bovendien laten hun non-food brochures verleidelijke aanbiedingen zien voor een breed scala aan non-food artikelen, waaronder elektronica, keuken- en badkamer benodigdheden, accessoires, huishoudelijke schoonmaakproducten, kleding, speelgoed, woninginrichting, vrijetijdsartikelen, tuinbenodigdheden en nog veel meer. ALDI geeft regelmatig themabrochures uit die zijn afgestemd op seizoensgebonden gebeurtenissen, of het nu gaat om reizen, feestdagen of vieringen (waaronder Kerstmis, Nieuwjaar, Halloween en meer). Wij zijn ervan overtuigd dat de publicaties van ALDI op Promo24.com dienen als een one-stop hub voor toegang tot alle belangrijke ALDI promoties en verkoop details, waardoor je aanzienlijke besparingen kunt realiseren terwijl je topkwaliteit food en non-food artikelen koopt.

De ALDI folder van deze week                                                                                                                                                                                          Promo24.com blijft op de hoogte van de nieuwste ALDI promoties, prijsverlagingen en uitverkopen, die meestal wekelijks worden vernieuwd. De huidige ALDI folder op hun platform zorgt ervoor dat jij, als gewaardeerde klant, goed geïnformeerd blijft over de exclusieve deals, gereduceerde prijzen en uitverkopen van deze week. In de folder van deze week vind je niet alleen kortingen, uitverkoop en aanbiedingen op basis voedingsmiddelen zoals vlees, zuivel, meel en pasta, maar ook opmerkelijke aanbiedingen op exotisch fruit en groenten. Bovendien is er een divers assortiment non-food artikelen beschikbaar tegen scherpe prijzen, waaronder kleine huishoudelijke apparaten en een breed assortiment kleding voor volwassenen, kinderen en tieners. Deze producten zijn niet alleen aantrekkelijk geprijsd, maar hebben ook een superieure productkwaliteit.

ALDI folder voor volgende week en volgende maand                                                                                                                                                   
Promo24.com houdt nauwlettend de nieuwste ALDI-aanbiedingen, prijsverlagingen en uitverkopen voor de komende week en maand bij, zodat klanten hun boodschappenlijstjes en karretjes van tevoren kunnen voorbereiden.

ALDI Promoties, Kortingen, Uitverkoop, Abonnementen, Nieuwsbrieven                                                                                                                 
Om er zeker van te zijn dat je op de hoogte blijft van de laatste koopjes, raden we je aan je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van ALDI en meldingen in te schakelen. Voor een ruime keuze kun je overwegen om je in te schrijven voor nieuwsbrieven en meldingen te activeren voor deals, kortingen, uitverkoop, aanbiedingen en promoties, niet alleen van ALDI, maar ook van andere retailers die food en non-food artikelen aanbieden op Promo24.com.

Geschiedenis van ALDI                                                                                                                                                                                                     
Aldi, een Duitse discount supermarktketen met een wereldwijde aanwezigheid, begon in 1946 met de oprichting in Essen. Het merk Aldi bestaat uit twee afzonderlijke entiteiten: Aldi Nord en Aldi Süd. Aldi Nord is actief in negen Europese landen, waar het een belangrijke rol speelt in de detailhandel. Aldi Nord maakt deel uit van het Belgische winkellandschap sinds 1976, heeft 440 winkels en is de grootste hard discounter van het land. De reis van Aldi begon in 1945 toen de broers Karl en Theo Albrecht de leiding overnamen van de zaak van hun moeder in Essen-Schonnebeck. Op dat moment namen ze de strategische beslissing om een beperkt assortiment van slechts 250 producten aan te bieden voor commerciële doeleinden. In de daaropvolgende jaren maakte Aldi een opmerkelijke groei door. In 1950 had de keten 13 winkels. In 1955 had het meer dan 100 winkels en in 1958 was het aantal gestegen tot 170 filialen. In 1961 vond er echter een scharniermoment plaats toen de broers het oneens werden over de verkoop van tabaksproducten, wat leidde tot de opsplitsing van de keten in Aldi Nord en Aldi Süd. Ondanks deze splitsing onderhielden beide bedrijven een vriendschappelijke relatie en bleven ze nauw samenwerken met hun leveranciers. Aanvankelijk richtte Aldi zich op uitbreiding binnen Duitsland en later waagde het zich in verschillende andere landen, waaronder de Verenigde Staten en Australië. In 2019 is het merk Aldi uitgegroeid tot ongeveer 7.600 winkels wereldwijd.

ALDI belanghebbenden                                                                                                                                                                                                   
De belanghebbenden van ALDI waarderen de toewijding van het bedrijf aan verantwoordelijkheid en voortdurende ontwikkeling, met speciale aandacht voor de duurzaamheid van de toeleveringsketen en maatschappelijke betrokkenheid. De dialoog met belanghebbenden speelt een centrale rol bij het verschaffen van waardevolle inzichten. Het is de intentie van ALDI om deze dialoog voortdurend te verbreden en te verdiepen, wat wordt geïllustreerd door de benoeming van "Dialoog bevorderen" als een speciaal gebied binnen hun Corporate Responsibility (CR) beleid. De Verenigde Naties (VN) hebben in Agenda 2030 het belang onderstreept van nauwe samenwerking tussen verschillende belanghebbenden bij het behalen van de ambitieuze Sustainable Development Goals. Door middel van verschillende initiatieven en partnerschappen werkt ALDI samen met hun partners om gezamenlijk de centrale duurzaamheid uitdagingen aan te gaan.

De geschiedenis van ALDI in België                                                                                                                                                                               
Sinds 1976 is ALDI België prominent aanwezig in het wereldberoemde domein van de fijne chocolade, terwijl ALDI Luxemburg in 1991 zijn intrede deed. Vandaag de dag draait onze belangrijkste focus in beide landen om de uitbreiding van ons milieuvriendelijke productassortiment en de implementatie van duurzame logistieke praktijken om waardevolle hulpbronnen te behouden. In 2017 hebben ALDI België en ALDI Luxemburg hun krachten gebundeld om hun productaanbod te diversifiëren en een breed scala aan duurzame artikelen te introduceren. Dit initiatief omvatte de introductie van 40 nieuwe biologische producten binnen zowel de standaard- als de speciale aankoop categorieën. Verder heeft ALDI België de eer verworven om de eerste Belgische retailer te worden die uitsluitend Fairtrade bananen aanbiedt ter gelegenheid van de Fairtrade Week. Het bedrijf heeft ook zijn inzet voor de inkoop van duurzaam gecertificeerde visproducten geïntensiveerd door in juli 2017 een herziene versie van het Nationale Vis Inkoopbeleid te onthullen. Tijdens het hele traject van leverancier tot winkelschap passeren alle producten onze distributiecentra. In België zetten we ons resoluut in om de milieu-impact van onze logistieke activiteiten te verminderen. Vijf van de zeven distributiecentra zijn omgebouwd met energie-efficiënte LED-verlichting en tegen 2019 zal LED de exclusieve verlichtingsbron zijn in onze magazijnen. De bouw van het nieuwe distributiecentrum in het Belgische Turnhout onderstreept nog eens ons streven naar duurzaamheid. Deze faciliteit zal gebruikmaken van ultramoderne LED-verlichtingstechnologie en energiezuinige koelsystemen, die voldoen aan de nieuwste normen voor duurzame bouwpraktijken. Naar verwachting zal het in 2019 het BREEAM*-certificaat ontvangen, een bewijs van onze toewijding aan milieuverantwoorde activiteiten.

*BREEAM: Building Research Establishment Environmental Assessment Method, gebruikt om de milieuprestaties van een gebouw te meten.

Voornaamste wereldwijde concurrenten van ALDI                                                                                                                                                       
ALDI heeft te maken met verschillende primaire wereldwijde concurrenten in de zeer concurrerende detailhandel. Enkele van de belangrijkste concurrenten zijn       

1. Lidl: Lidl is een Duitse discount supermarktketen en een van de belangrijkste concurrenten van ALDI. Lidl staat, net als ALDI, bekend om zijn focus op het aanbieden van betaalbare producten.                                                                                                                                                           
2. Walmart: Walmart is een grote internationale retailer en concurreert met ALDI op verschillende markten, vooral in de Verenigde Staten, waar beide bedrijven discountwinkels exploiteren.                                                                                                                                                                               
3. Costco: Costco is een andere grote concurrent, vooral in de Verenigde Staten. Hoewel Costco werkt volgens een lidmaatschapsmodel en een andere winkelformule heeft, concurreert het met ALDI op het gebied van waarde en bulk aankopen.                                                                             
4. Carrefour: Carrefour is een toonaangevende wereldwijde winkelketen die gevestigd is in Frankrijk en actief is in verschillende landen. Zij concurreert met ALDI op veel Europese markten.                                                                                                                                                             
5. Tesco: Tesco, een Britse multinationale detailhandelaar, is wereldwijd een van de grootste detailhandelsketens en concurreert met ALDI, vooral in het Verenigd Koninkrijk.                                                                                                                                                                                                       
6. Amazon: Amazon is met de overname van Whole Foods een belangrijke speler geworden in de detailhandel in kruidenierswaren en daagt ALDI en anderen uit  in de online en fysieke verkoop van kruidenierswaren.                                                                                                                                   
7. Target: Target, een grote Amerikaanse detailhandelaar, concurreert met ALDI in de Verenigde Staten en biedt een divers scala aan producten en diensten. Dit zijn enkele van de belangrijkste mondiale concurrenten van ALDI, en het concurrentielandschap kan variëren afhankelijk van de specifieke regio's en markten waar ALDI actief is. Het succes van ALDI ligt in zijn vermogen om producten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen aan te bieden en zich tegelijkertijd aan te passen aan de unieke eisen van elke markt die het betreedt.

In België ondervindt ALDI concurrentie van verscheidene vooraanstaande kruidenierswinkel ketens en discountwinkels. Enkele van de belangrijkste concurrenten van ALDI in België zijn:                                                                                                                                                   
1. Colruyt: Colruyt is een van de grootste supermarktketens in België en staat bekend om zijn voordelige prijzen en een breed assortiment producten. Het concurreert nauw met ALDI op de Belgische markt.                                                                                                                                   
2. Delhaize: Delhaize is een andere grote Belgische supermarktketen die een brede selectie kruidenierswaren en huishoudelijke artikelen aanbiedt. Zij concurreert met ALDI in verschillende productcategorieën.                                                                                                                                           
3. Carrefour: Carrefour, een wereldwijde retailgigant, is actief in België en concurreert met ALDI in het aanbieden van een divers assortiment producten en diensten.                                                                                                                                                                                                     
4. Lidl: Lidl, een directe concurrent van ALDI, exploiteert discountsupermarkten in België en biedt een soortgelijk persbericht aanbod.                     
5. Spar: Spar is een netwerk van onafhankelijke kruidenierswinkels in België. Het concurreert met ALDI en biedt klanten een reeks producten en diensten aan.  6. Match: Match is een Belgische supermarktketen die voorziet in verschillende behoeften van klanten en concurreert met ALDI op de Belgische detailhandelsmarkt.                                                                                                                                                                                                           
7. Intermarche: Intermarche, dat deel uitmaakt van de groep Les Mousquetaires, exploiteert supermarkten in België en biedt concurrentie op het gebied van productassortiment en prijsstelling.

Dit zijn enkele van de voornaamste concurrenten waarmee ALDI op de Belgische detailhandelsmarkt wordt geconfronteerd. De concurrentie tussen deze detailhandelaren is hevig en zij streven er voortdurend naar om aan de behoeften en voorkeuren van de Belgische consumenten te voldoen.

ALDI winkels in België                                                                                                                                                                                                   
Met een netwerk van 440 winkels in heel België staat ALDI fier aan de top van de hard discounters in het land. Dankzij het grote bereik van de ALDI-winkels geniet elke inwoner van België het gemak van een ALDI-winkel op minder dan 15 minuten rijden. Om de verschillende ALDI-winkels te vinden, kun je de winkelzoeker gebruiken op de officiële ALDI-website, die ook informatie geeft over de openingstijden van deze winkels. Houd er rekening mee dat ALDI-winkels geen telefonische ondersteuning bieden. Om in contact te komen met ALDI moeten klanten contact opnemen met de klantenservice van ALDI.

AALST                                                                                                                                                                                                                                Kapiteintjesstraat 17                                                                                                                                                                                                                            Albrechtlaan 58                                                                                                                                                                                                                              Dendermondse Steenweg 77

AALTER                                                                                                                                                                                                                                          Lostraat 81

AARSCHOT                                                                                                                                                                                                                                        August Reyerslaan 13

AARTSELAAR                                                                                                                                                                                                                    Kontichsesteenweg 28

AFFLIGEM                                                                                                                                                                                                                              Bleregemstraat 1

AMAY     
Chaussée de Liège 7b

ANDENNE
Avenue de Belle Mine 24

ANDERLECHT
Rue Saint-Guidon 75
Chaussée de Mons 576
Avenue Marius Renard 27 A

ANDERLUES
Chaussée de Charleroi 127

ANS
Rue des Français 393

ANTOING
Rue Louvieaux 5

ANTWERPEN
Terninckstraat 13
Slachthuislaan 27
Brugstraat 8-10
Lange Lozanastraat 177-179
Edmond de Coussemakerstraat 2

ARDOOIE
Wezestraat 9

ARENDONK
De Daries 8

ARLON
Rue de l'Hydrion 14

ASSE
Brusselsesteenweg 135

ASSENEDE
Molenstraat 77

ATH
Rue de Soignies 22

ATHUS
Rue du Commerce 13

AUBEL
Route de Battice

AUVELAIS
Rue de l'Essor 1/7

AVELGEM
Doorniksesteenweg 165

AWANS
Rue de Bruxelles 88

AYWAILLE
Avenue de la Porallée 38 A

BALEN
Molsesteenweg 52

BARVAUX
Rue de l'Industrie 2

BASSENGE
Rue Royale 39

BASTOGNE
Route de Marche 122

BATTICE
Rue de Herve 119

BEAUFAYS
Rue d'Aywaille

BEAURAING
Rue de Rochefort 173-175

BEERNEM
Hubert d'Ydewallestraat 50-52

BEERSE
Krommenhof 1

BERCHEM
Coveliersstraat 8
Frans de Vriendtstraat 50

BERINGEN
Koolmijnlaan 400

BERLAAR
Zomerstraat 20

BERTEM
Tervuursesteenweg 167

BERTRIX
Rue des Corettes 5

BETEKOM
Pastoor Pitetlaan 31

BEVEREN
Peter Benoitlaan 79

BEYNE-HEUSAY
Rue Servais Malaise 25

BIERBEEK
Tiensesteenweg 1

BILZEN
Tongersestraat 63

BINCHE
Rue Zéphirin Fontaine 76

BLANKENBERGE
Grote-Edestraat 66

BOCHOLT
Kaulillerweg 6

BOECHOUT
Hovesesteenweg 125

BONCELLES
Rue de Tilff 53-55

BOOM
Kerkhofstraat 385

BORGERHOUT
Sergeyselsstraat 60

BORGLOON
Tongersesteenweg 137B

BORNEM
Dokter de putterplein 15

BOUILLON
Rue de la Sentinelle 66

BOUSSU
Rue Neuve 123

BRAINE-LE-COMTE
Chaussée de Bruxelles 178

BRAKEL
Geraardsbergsestraat 18

BRASSCHAAT
Leopoldslei 10

BRECHT
Bethovenstraat 59

BREDENE
Vloedstraat 6

BREE
Boogschuttersstraat 68

BRESSOUX
Quai du Roi Albert 78

BRUGGE
Baron Ruzettelaan 86
Zandstraat 140
Sint-Pieterskaai 25
Maalse Steenweg 204

BUIZINGEN
Alsembergsesteenweg 173

BÜTGENBACH
Monschauer Straße 33

CHAMPION
Chaussée de Louvain 562

CHAUMONT-GISTOUX
Chaussée de Huy 304

CHIMAY
Chaussée de Couvin 63

CINEY
Avenue Schlogel 119

COURCELLES
Rue de Trazegnies 173

COUVIN
Route Charlemagne 23

DE HAAN
Grotestraat 147

DEERLIJK
Breestraat 77

DEINZE
Katteputstraat 1

DENDERLEEUW
Steenweg 391
Kasteelstraat 17

DENDERMONDE
Mechelsesteenweg 91

DESTELBERGEN
Dendermondesteenweg 263/2

DEURNE
Bisschoppenhoflaan 489
Luchthavenlei 7
Ten Eekhovelei 29
Boterlaarbaan 91

DIEGEM
Oude Haachtsesteenweg 2 A

DIEPENBEEK
Steenweg 16A/001

DIEST
Leuvensesteenweg 94

DIKSMUIDE
Esenweg 30-32

DILBEEK
Ninoofsesteenweg 360 A

DILSEN
Hoogbaan 24

DINANT
Rue Saint-Jacques 357

DISON
Rue Albert Ier 12

DOTTIGNIES
Boulevard des Canadiens 6

DOUR
Rue de la Corderie 17

DROGENBOS
Grote Baan 240

DRONGEN
Antoon Catriestraat 10a

DUFFEL
Mechelsesteenweg 494-496

EEKLO
Gentsesteenweg 26 A

EERNEGEM
Aartrijkestraat 111

EGHEZÉE
Route de la Bruyère 14

EISDEN
Layensweg 6

EKE
Savaanstraat 5

EKEREN
Kloosterstraat 107

ELSENE / IXELLES
Rue Goffart 91
Avenue de la Couronne 480-484

ENGHIEN
Chaussée d'Ath 4

ERPE-MERE
Industrieweg 1

ERQUELINNES
Route de Mons 242

ERTVELDE
Pastorijstraat 74

ESSEN
Spijker 22-28

EUPEN
Rue Haute 105

EVERE
Chaussée de Haecht 1248-1250

EVERGEM
Hofbilkstraat 25

EYNATTEN
Aachener Straße 49

FLÉMALLE
Rue P. Borgnet

FLÉRON
Avenue des Martyrs 5

FLEURUS
Chaussée de Gilly 38

FLORENNES
Rue de Mettet 46

FLORENVILLE
Rue de France 59

FOSSES-LA-VILLE
Avenue Albert 1er 79

FRAMERIES
Rue Notre Dame de Grâces 48

FROYENNES
Rue de Maire 3

GAVERE
Molenstraat 80

GEEL
Pas 264

GELUWE
Menenstraat 27

GEMBLOUX
Chaussée de Namur 46

GENAPPE
Rue des Lilas 43

GENK
Guillaume Lambertlaan 117
Hoogstraat 80-86
Hasseltweg 74
Rooigemlaan 2d
Blaisantvest 13

GENT-MARIAKERKE
Brugsesteenweg 367

GENT-UZ
Corneel Heymanslaan 19

GENVAL
Avenue Albert 1er 327

GERAARDSBERGEN
Astridlaan 36

GERPINNES
Rue de Bertransart 72

GILLY
Route de la Basse Sambre 1

GINGELOM
Steenweg 137

GLAIN
Rue Saint Nicolas 614

GOSSELIES
Rue des Emailleries 8

GOZÉE
Rue de Marchienne 180

GRÂCE-HOLLOGNE
Rue Hector Denis 12

GRIVEGNÉE
Boulevard de Froidmont 23

GROOT-BIJGAARDEN
Brusselstraat 333

GUILLEMINS
Rue des Guillemins 18-34

GULLEGEM
Bissegemstraat 212

HAACHT
Rijmenamsesteenweg 35

HAALTERT
Stationsstraat 65

HAASRODE
Blandenstraat 177 B

HABAY
Rue de la Courtière 7

HAINE-ST-PAUL
Rue de la Déportation 14

HALEN
Zwarte Duivelsstraat 10

HALLE
Bergensesteenweg 182

HAM
Stationsstraat 2A

HAMME
Biezestraat 15

HAMONT
Bernard Kempplein 2a

HANNUT
Rue de Huy 54

HARELBEKE
Gentsesteenweg 98

HASSELT
Genkersteenweg 282 A
Hendrik van Veldekesingel 1 C
Casterstraat 31A

HECHTEL
Peerderbaan 16A

HEIST
Pannenstraat 202

HEIST-OP-DEN-BERG
Lostraat 41

HEMIKSEM
Bredestraat 193

HERENT
Tildonksesteenweg 73

HERENTALS
Noorderwijksebaan 40

HERENTHOUT
Itegemsesteenweg 68

HERMALLE-SOUS-ARGENTEAU
Rue d'Argenteau 11

HERSELT
Dieperstraat 2
Boulevard Zénobe Gramme 37

HERSTAL II
Rue Basse Campagne 133

HERZELE
Provincieweg 247

HEULE
Gullegemsestraat 20-22

HEUSDEN
Koolmijnlaan 35

HOBOKEN
Zeelandstraat 8
Sint-Bernardsesteenweg 589

HOESELT
Weyerstraat 14

HOEVENEN
Antwerpse Steenweg 81

HOLSBEEK
Pleinstraat 53 D

HOOGSTRATEN
Minderhoutdorp 49

HOUDENG
Chaussée Paul Houtart 134

HOUTHALEN
De Vloot 6

HUY II
Quai d'Arona 15

IEPER
Haiglaan 31c
Steverlyncklaan 1

INGELMUNSTER
Kortrijkstraat 127

IZEGEM
Krekelmotestraat 77

JABBEKE
Gistelsteenweg 308

JAMBES
Chaussée de Liège 215

JEMAPPES
Avenue Wilson 493

JEMEPPE-SUR-MEUSE
Rue du Pont 99

JETTE
Leopold I Straat 374

JODOIGNE
Chaussée de Charleroi 103

JUMET
Rue François Dewiest 77

KALMTHOUT
Willy Vandersteenplein 16

KAMPENHOUT
Mechelsesteenweg 46
Kutsegemstraat 47-49

KAPELLEN
Kapelsestraat 110

KASTERLEE
Geelsebaan 64

KINROOI
Breeërsteenweg 312

KNOKKE
Duinenwater 20

KOEKELARE
Ringlaan 84

KOEKELBERG
Chaussée de Gand 271-279

KOERSEL
P. Vanhoudtstraat 84

KOKSIJDE
Robert Vandammestraat 41

KONTICH
Antwerpsesteenweg 123

KORTEMARK
Staatsbaan 80 A

KORTESSEM
Hasseltsesteenweg 173

KORTRIJK
Sint-Denijsestraat 103
Engelse Wandeling 2

KRUIBEKE
Bazelstraat 263

KURINGEN
Stevoortse Kiezel 9

KUURNE
Ringlaan 18

LA CALAMINE
Chaussèe de Liège 266

LA LOUVIÈRE
Rue de la Grattine 6

LAKEN
Avenue Houba de Strooper 755

LAKEN / LAEKEN
Rue de Wand 28-30
Rue de Molenbeek 94
Rue Emile Delva 132

LANAKEN
Molenweideplein 13

LANDEN
Hannuitsesteenweg 148

LANGEMARK
Boezingestraat 23

LEBBEKE
Leo Duboisstraat 45

LEDE
Ommeganglaan 81

LEDEBERG
Brusselsesteenweg 12

LENS
Rue du Séwoir 93B

LEOPOLDSBURG
Lommelsesteenweg 30

LESSINES
Chaussée de Grammont 120

LEUVEN
Slachthuislaan 3
J.P. Minckelersstraat 76

LEUZE-EN-HAINAUT
Rue du Bois Blanc 30 A

LIBRAMONT
Rue de Tibêtême

LIER
Lispersteenweg 398

LILLE
Poederleese weg 50

LOCHRISTI
Dorp-Oost 144a

LODELINSART I
Chaussée de Châtelet 393

LODELINSART II
Chaussée de Bruxelles 389

LOKEREN
Lokerhoutstraat 27 A
Tweebruggenstraat 10

LOMMEL
Balendijk 42

LONDERZEEL
Molenstraat 21

LONTZEN
Rue Mitoyenne 312A

LOUVAIN-LA-NEUVE
Avenue des Musiciens 5

LUBBEEK
Staatsbaan 200

LUMMEN
Molemstraat 50

MAASEIK
Maastrichtersteenweg 6

MAASMECHELEN
Industrielaan 4

MALDEGEM
Stationsstraat 100 A

MALLE
Zoerselbaan 4

MALMÉDY
Avenue des Alliés 98 D

MALONNE
Ancien Rivage 70

MARCHE-EN-FAMENNE
Vieille Route de Liège 20

MARCINELLE
Avenue Eugène Mascaux 276

MARCINELLE II
Avenue de Philippeville 223

MECHELEN
Hombeeksesteenweg 146-148
Nekkerspoelstraat 441
Elektriciteitstraat 37
Leuvensesteenweg 100

MEERBEKE
Halsesteenweg 33

MEERHOUT
Bevrijdingslaan 147

MEEUWEN
Genkerbaan 2

MELLE/GENTBRUGGE
Brusselsesteenweg 1

MELSELE
Grote Baan 259

MENEN
Noordstraat 10

MERCHTEM
Bleukenweg 1

MERELBEKE
Plataan 43-45

MERKSEM
Bredabaan 891-893

MIDDELKERKE
Oostendelaan 312

MOESKROEN
Rue de Menin 460
Rue de la Liesse 123

MOL
Turnhoutsebaan 157
Molderdijk 23

MOLENBEEK
Avenue Joseph Baeck 40
Rue de l'Intendant 53
Boulevard Louis Mettewie 44

MONCEAU-SUR-SAMBRE
Rue de Mons 138

MONS
Chaussée de Binche 101
Résidence des Baudarts 12
Chaussée de Maubeuge 482

MOORSLEDE
Stationstraat 196

MORLANWELZ
Chaussée de Bascoup 7

MORTSEL
Mechelsesteenweg 37

NAMUR
Boulevard d'Herbatte 259

NANINNE
Rue de Jausse 79

NEVELE
Landegemstraat 1

NIEUWPOORT
Albert I laan 13

NIJLEN
Bouwelsesteenweg 134 A

NINOVE
Vuurkruisersstraat 122

NIVELLES
Rue du Tienne à Deux Vallées 3

OLEN
Bulestraat 42

OOSTENDE
Alfons Pieterslaan 26
Torhoutsesteenweg 610

OOSTKAMP
Brugsestraat 105 B

OOSTROZEBEKE
Ingelmunstersteenweg 153

OPGLABBEEK
Weg naar Zwartberg 54

OUD-TURNHOUT
Steenweg op Turnhout 58

OUDENAARDE
Remparden 36
Molenstraat 128
Chaussée de Wavre 1070
Waversesteenweg 1805

OVERIJSE
Brusselsesteenweg 496

OVERPELT
Leopoldlaan 22A

PEER
Molenstraat 11

PÉPINSTER
Rue Hodister 175

PÉRUWELZ
Rue Neuve Chaussée 159

PHILIPPEVILLE
Zoning des Quatre Bras 7

PLOEGSTEERT
Chemin de la Blanche 90

PONT-DE-LOUP
Rue du Campinaire 80

POPERINGE
Casselstraat 267

PUTTE
Mechelbaan 387

QUAREGNON
Route de Mons 188

QUIEVRAIN
Rue de Mons 164

RAMSEL
Westmeerbeeksesteenweg 27a

RANSART
Rue de la Flanière 2

RANST
Kromstraat 62 a

RAVELS
Grote Baan 84

REKEM
Steenweg 190

RETIE
Turnhoutsebaan 84-88

RIEMST
Maastrichtersteenweg 24

RIJKEVORSEL
Merksplassesteenweg 102

ROCHEFORT
Rue de la Libération 61

ROESELARE
Kachtemsestraat 200
Koning Leopold III-laan 85
Westlaan 79

RONSE
Engelsenlaan 35

RUMBEKE
Rumbeeksesteenweg 389

RUMMEN
Grote Steenweg 127

SAINT-GEORGES-SUR-MEUSE
Rue Campagne du Moulin 23

SAINT-GHISLAIN
Rue de la Rivièrette 43

SAINT-HUBERT
Avenue des Chasseurs Ardennais 18

SAINT-VITH
Luxemburger Straße 72

SCHAARBEEK / SCHAERBEEK
Rue des Coteaux 249
Jerusalemstraat 48
Leuvensesteenweg 612

SCHELLE
Provinciale Steenweg 459

SCHERPENHEUVEL
Mannenberg 34

SCHILDE
Turnhoutsebaan 472

SCHOONAARDE
Schoonaardebaan 84

SCHOTEN
Paalstraat 347

SERAING
Rue du Charbonnage 11

SINT-AMANDSBERG
Dendermondsesteenweg 122

SINT-DENIJS-WESTREM
Kortrijksesteenweg 1171 A

SINT-GENESIUS-RODE / RHODE ST GENÈSE
Hallesesteenweg 82-84

SINT-GILLIS-WAAS
Samelstraat 14

SINT-JOB-IN'T GOOR
Handelslei 10

SINT-KATELIJNE-WAVER
Leliestraat 13

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE / WOLUWE SAINT LAMBERT
Avenue Georges Henri 364

SINT-NIKLAAS
Plezantstraat 268
Pastoor De Meerleerstraat 113
Kapelstraat 95a
Papenakkerstraat 25

SINT-PIETERS-LEEUW
Bergensesteenweg 88

SINT-STEVENS-WOLUWE
Jozef Van Damstraat 3 A

SINT-TRUIDEN
Kattenstraat 25

SINT-TRUIDEN
Tiensesteenweg 220

SOIGNIES
Chaussée du Roeulx 333

SOUMAGNE
Avenue de la Résistance 330

SPA
Avenue Reine Astrid 228

ST AMANDS A/D SCHELDE
Heikant 16

STABROEK
Hoogeind 8

STADEN
Sint Jansstraat 114-116

STEENOKKERZEEL
Mulslaan 11

STEKENE
Oost-Eindeken 4

SUARLÉE
Chaussée de Nivelles 80

TAMINES
Pré des Haz 382

TEMPLEUVE
Rue de Roubaix 71bis

TEMSE
Paterstraat 48-50

TERNAT
Assesteenweg 106

TESSENDERLO
Diesterstraat 94

TIELT
Stationsstraat 91

TIELT-WINGE
Gouden Kruispunt 86

TIENEN
Slachthuisstraat 36
Leuvenselaan 497

TINLOT
Route de Marche

TONGEREN
Luikersteenweg 128

TORHOUT
Zwevezelestraat 16

TOURNAI
Rue de la Lys 18

TREMELO
Kruisstraat 61

TUBIZE
Rue de Bruxelles 389

TURNHOUT
Steenweg op Gierle 339
Nieuwe Kaai 29

UKKEL/UCCLE
Alsembergsesteenweg 416

VEERLE-LAAKDAL
Oude Geelsebaan 12

VERVIERS II
Chaussée de Heusy 165

VEURNE
Nieuwpoortkeiweg 10

VIELSALM
Rue Hermanmont 3

Openingstijden van ALDI winkels in België
Het is aan te raden om regelmatig de openingstijden van je plaatselijke ALDI-winkel te controleren voordat je gaat winkelen. Je kunt de openingstijden van ALDI winkels gemakkelijk vinden door gebruik te maken van de ALDI store locator. Houd er rekening mee dat de openingstijden van ALDI per winkel kunnen verschillen. Controleer daarom altijd de openingstijden van de ALDI-winkel bij jou in de buurt. Normale openingstijden: ALDI-winkels openen hun deuren meestal rond 9.30 uur en blijven open tot 19.00 uur.

Aldi supermarkt
Aldi is toegewijd aan het inkopen van producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, met de steun van ongeveer 7.700 werknemers die deze missie delen. De toewijding van Aldi aan zijn klanten blijkt uit het uitgebreide en consistente productassortiment, dat een grote verscheidenheid aan keuzes biedt. Om de kosteneffectiviteit te verhogen, kunnen shoppers gebruik maken van de Aldi-brochure boordevol speciale aanbiedingen en promoties. De kernwaarden van Aldi draaien om eenvoud, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid. Deze principes zijn de dagelijkse drijfveer achter Aldi. Zo is Aldi een voorbeeld van eenvoud en biedt het duurzame en verantwoorde producten van onwrikbare kwaliteit. Aldi is ook actief betrokken bij het creëren van een duurzamere toekomst voor het milieu en de maatschappij, in de overtuiging dat de inspanningen van vandaag de weg zullen effenen voor een betere wereld morgen.

ALDI merken
ALDI biedt een gevarieerd aanbod van productmerken binnen hun kruideniersafdeling, met verschillende opties voor verschillende categorieën:

 • Alcoholische dranken
 • Baby producten
 • Bakken en koken
 • Broodbeleg
 • Conserven
 • Kant-en-klare
 • Koffie, thee en cacao
 • Melkproducten en kaas
 • Pasta en rijst
 • Vegetarisch en veganistisch
 • Vlees
 • Vers fruit en verse groenten
 • Brood en gebak
 • Vis en zeevruchten
 • Appleton Farms - Ham en Salami
 • Aunt Maple's - Pannenkoekenmix en Ahornsiroop
 • Bake House Creations - gekoelde koekjes en biscuits
 • Aldi Koekjesdeeg
 • Baker's Corner - Bakbenodigdheden
 • Baker's Treat - Individueel verpakte koekjes en broodjes
 • Barissimo - Koffie
 • Beaumont - Koffie
 • Belmont - IJs en taarten
 • Belmont - Roomijs
 • Benner - Thee
 • Benton's - Verpakte koekjes en ijshoorntjes
 • Benton's knapperige kokosbroodjes
 • Berryhill - Honing, gelei en spreads
 • Bon Italia - Ravioli en pasta met saus in blik
 • Breakfast Best - Diepvriesontbijtfavorieten
 • Bremer - Diepvriesmaaltijden
 • Bremer Franse Uiensoep
 • Brookdale - Vlees in blik
 • Burman's - Ketchup, Mayo, BBQ-saus en specerijen
 • Carlini - Kookoliën
 • Casa Mamita - Mexicaanse favorieten
 • Cattlemen's Ranch - Runderlapjes
 • Cheese Club - Mac & Cheese
 • Chef's Cupboard - bouillon, soep en kant-en-klare maaltijden
 • Hawaiian Vulling Mix
 • Choceur - Chocolade
 • Choceur Pindakaas-Chocolade
 • Clancy's - Chips en snacks
 • Gekruide krakelingen
 • Cook House - Kooksauzen
 • Countryside Creamery - Boter en room
 • Dakota's Pride - Bonen in blik
 • Deutsche Kuche - Duitse productlijn
 • Earth Grown - Op planten gebaseerde producten
 • Earthly Grains - granen in dozen en zakken
 • Elevation - Eiwitrepen en Shakes
 • Fit & Active - Voor een gezondere jij
 • Fremont Fish Market - Vis en zeevruchten
 • Aldi Nashville Hete Garnalen
 • Friendly Farms - Melk en zuivelproducten
 • Fusia - Aziatische favorieten
 • Goldhen - Eieren
 • Great Gherkins - Pickles
 • Happy Farms - Kaas
 • Happy Harvest - Groenten in blik
 • Journey To Thailand - Thaise favorieten
 • Kirkwood - Kip en kalkoen producten
 • Kirkwood Kip Filets
 • Little Salad Bar - Groenten en kant-en-klare salades
 • liveGfree - Glutenvrije producten
 • L’oven Fresh - Brood
 • Lunch Buddies - Fruithapjes en Lunchbox-favorieten
 • Lunch Mate - Lunchvlees
 • Mama Cozzi's - Pizza en Knoflookbrood
 • Aldi Ontbijt Pizza
 • Millville - Graan en Repen
 • Moser Roth - Chocolade
 • Nature's Nectar - Vruchtensap
 • Never Any! - Vlees zonder antibiotica of steroïden
 • Northern Catch - Tonijn in blik
 • Park Street Deli - Hummus, Pickles, Dips en verpakte Deli Sides
 • Aldi Atomic Pickles
 • Aldi Crab Rangoon Dip
 • Parkview - Hot Dogs en Worsten
 • Peanut Delight - Pindakaas
 • Priano - Italiaanse favorieten
 • Pueblo Lindo - Spaanse favorieten
 • PurAqua - Water
 • Reggano - Pasta en Saus in potten
 • Savoritz - Crackers
 • Sea Queen - Garnalen en vis
 • Season's Choice - Bevroren groenten en fruit
 • Simms - Jerky en vleessnacks
 • Simply Nature - Voel je goed ingrediënten
 • Southern Grove - Gedroogd fruit en noten
 • Specialty Selected - Aldi Gone Gourmet
 • Stonemill - Specerijen en Kruiderijen
 • Sundae Shoppe - ijs en fruitrepen
 • Sweet Harvest - Fruit in blik
 • Tuscan Garden - Salade Dressings en Salade Toppings
 • Aldi Ranch Dressing
 • Village Bakery - Gebakken goederen
 • Winking Owl - Betaalbare wijn
 • ALDI MERKEN - NON-FOOD
 • Boulder - Papieren handdoeken, papieren borden en bestek
 • Heart to Tail - Dierenvoeding en Accessoires
 • Little Journey - Babyuitzet
 • Radiance - Vaatzeep
 • Willow - Toiletpapier
 • Winternacht - Duitse lekkernijen voor de feestdagen
 • ALDI VINDT MERKEN
 • Adventureridge - Kampeeruitrusting
 • Ambiano - Keukenapparatuur
 • Aldi Staafmixer
 • Auto XS - Auto-accessoires
 • Bikemate - Fietsuitrusting
 • Crane - Actieve uitrusting
 • Crofton - Keukengerei
 • Dentiguard - Mondverzorging
 • Easy Home - Opbergsystemen en accessoires voor thuis
 • Ferrex - Gereedschap
 • Gardenline - Buiten en Tuin
 • Huntington Home - Huishoudelijke producten
 • Huntington Home Kaarsen
 • L&D - Kindermode
 • Rangemaster - Grills en Grill Accessoires
 • Royal Class - Herenkleding
 • Serra - Dameskleding
 • SOHL Meubels - Woninginrichting
 • Welby - Wellness Producten
 • Workzone - Gereedschap

Zoals je kunt zien, biedt Aldi een enorm Aldi-assortiment met wel 1450 producten in het vaste Aldi-assortiment. Naast de al genoemde producten heeft Aldi meer dan 50 biologische producten in het Aldi-assortiment. Biologische producten bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen bestrijdingsmiddelen en zijn lekker en gezond. 

ALDI keurmerken

Het biologische aanbod van ALDI
In elke ALDI supermarkt is een gevarieerd aanbod van biologische producten beschikbaar, te herkennen aan ALDI's biologische keurmerk en het EU biolabel. Winkelend publiek kan ook het ASC- of MSC-keurmerk op de verpakking van vis en schaaldieren vinden, wat een toewijding aan duurzame keuzes garandeert. Bovendien legt ALDI sterk de nadruk op verantwoorde landbouwpraktijken door middel van initiatieven zoals GLOBALG.A.P., dat het welzijn van werknemers bevordert en de impact op het milieu minimaliseert door het gebruik van kunstmest en pesticiden te verminderen.

Vandaag voor morgen
ALDI wordt al heel lang geassocieerd met kosteneffectieve producten van hoge kwaliteit, maar de betrokkenheid van het bedrijf gaat verder dan betaalbaarheid. ALDI is ervan overtuigd dat de acties van vandaag een betere toekomst vormen voor zowel de natuur als de maatschappij. Het "Vandaag voor Morgen"-logo staat symbool voor alle duurzame producten en initiatieven van het bedrijf. Dit logo is te vinden op producten die in lijn zijn met ALDI's duurzame inkoopbeleid, producten met verbeterde en gezondere samenstellingen, evenals inspanningen gericht op het verminderen van plastic voor eenmalig gebruik, het introduceren van milieuvriendelijke verpakkingen en het omvormen van winkels om milieubewuster te zijn. Met het label "Today for Tomorrow" wil ALDI verantwoord winkelen toegankelijke.

ALDI Transparantie Code (ATC)
ALDI's streven naar transparantie blijkt uit de exclusieve ALDI Transparantiecode, die te vinden is op de verpakking van vlees en vleesproducten. Deze code biedt een volledig inzicht in de herkomst van een product, inclusief details over de leverancier, certificeringsspecificaties, identificatie van dierlijke onderdelen en nog veel meer. ALDI is een pionier in België en biedt klanten transparantie en traceerbaarheid vanaf het moment van aankoop.

Veggie en veganistische producten
ALDI maakt het klanten gemakkelijk om veggie- en veganistische producten te identificeren door het Europees erkende V-label op de verpakking te gebruiken. Dit labelsysteem, dat in 2016 is geïntroduceerd, vereenvoudigt het herkennen van vegetarische en veganistische opties, met twee varianten: één voor vegetarische en één voor veganistische selecties.

Duurzame inkoop
ALDI geeft prioriteit aan duurzaam ingekochte materialen, met een voorkeur voor hout uit verantwoord beheerde bossen, zoals aangegeven door FSC®-certificering. Daarnaast omarmt ALDI milieuvriendelijkheid door te kiezen voor FSC®-gecertificeerde kartonnen verpakkingen in plaats van plastic, wat nog eens laat zien dat het bedrijf zich inzet voor duurzame praktijken.

ALDI duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid
De vijf pijlers van het duurzaamheidsbeleid van ALDI Nord zijn als volgt:
1. Waardering van werknemers: ALDI Nord hecht veel waarde aan zijn werknemers en erkent hun centrale rol in het voortdurende succes van het bedrijf en de verrijking van zijn diverse personeelsbestand. Het bedrijf zet zich in voor een coöperatieve en respectvolle werkomgeving. Deze toewijding strekt zich uit tot het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van werknemers, het harmoniseren van werk en privéleven, het bieden van uitgebreide training en het bieden van mogelijkheden voor professionele groei en baanzekerheid.
2. Ketenverantwoordelijkheid: ALDI Nord erkent zijn verantwoordelijkheid binnen de productieketen en streeft ernaar ambitieuze normen te handhaven door zich te houden aan richtlijnen en verdragen van internationale organisaties zoals de Verenigde Naties (VN), de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO) en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Het bedrijf streeft actief naar verbetering van de arbeidsomstandigheden, de impact op het milieu en de transparantie van de productieketen door middel van internationaal erkende normen.
3. Klimaat en milieu: ALDI Nord draagt actief bij aan de bescherming van het milieu en het klimaat door middel van verschillende maatregelen. Dit omvat het optimaliseren van verkoop-, logistieke en administratieve processen, het verbeteren van de energie-efficiëntie in winkels en distributiecentra en het implementeren van milieuvriendelijke koelapparatuur. Het bedrijf zet zich in om afval te verminderen, circulaire systemen te ondersteunen en het gebruik van duurzaam gecertificeerde hout- en papierproducten te bevorderen.
4. Sociale betrokkenheid: ALDI erkent zijn rol niet alleen als supermarkt en werkgever, maar ook als verantwoordelijke burger en buur. Het bedrijf neemt sociale verantwoordelijkheden op zich door betaalbaar en gezond voedsel te leveren, gezondheid in de samenleving te bevorderen, voedselverspilling te verminderen en zich in te zetten voor sociale en ecologische ontwikkelingsprojecten, met name in landen waar zijn producten worden geproduceerd.
5. Dialoog: ALDI Nord onderhoudt een open en transparante dialoog met belanghebbenden, waaronder klanten, werknemers, leveranciers en verschillende externe organisaties. Door middel van deze dialogen en deelname aan multistakeholder-initiatieven evalueert ALDI regelmatig zijn acties en stemt deze af op verantwoorde praktijken.
Naast deze pijlers werkt ALDI eraan om al zijn huismerkverpakkingen tegen 2025 100% recyclebaar, composteerbaar of herbruikbaar te maken. Sinds 1 januari 2020 gebruikt het bedrijf 100% groene stroom.

Online winkelen met ALDI in België
Aldi presenteert een speciale mobiele applicatie die zowel in de App Store als in de Google Play Store gedownload kan worden. Deze gebruiksvriendelijke Aldi app bevat een overvloed aan functies voor een naadloze winkelervaring. In de app vind je de Aldi-brochure boordevol exclusieve aanbiedingen en promoties. Je hebt de mogelijkheid om herinneringen in te stellen voor nieuwe Aldi-aanbiedingen en pushmeldingen in te schakelen om tijdig updates te ontvangen wanneer deze beschikbaar zijn. Bovendien kun je meldingen instellen voor productaanvullingen. Met de Aldi app kun je je ook eenvoudig aanmelden voor de Aldi nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft.
Moeiteloos boodschappen plannen wordt mogelijk gemaakt door de geïntegreerde boodschappenlijstjesfunctie, zodat je je boodschappenlijstje van tevoren kunt maken en het overal bij de hand hebt. Na je aankoop kun je je boodschappenlijstje gemakkelijk bijhouden om er zeker van te zijn dat er niets achterblijft.
De Aldi app verbetert verder je culinaire ervaring door een verscheidenheid aan recepten aan te bieden die je op de website van Aldi kunt vinden. Je kunt de ingrediënten van het recept naadloos toevoegen aan je boodschappenlijstje en het zelfs delen met familie en vrienden om samen je lijstje samen te stellen. De zoekfunctie van de app stroomlijnt het zoeken naar producten, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste artikelen te vinden. Je hebt ook toegang tot Aldi's winkelzoeker in de app om snel Aldi winkels in de buurt te vinden en hun openingstijden op te vragen.